Telefon

070-307 05 17

Intresseförfrågan

Få offertKommande kurser & events

Skogsmeditation

Heldag 7 tim 1250.-

Upplev lugnet och den helande kraften i skogen med skogsmeditation i Eldson’s Tipitält, omgivna av naturens alla element. Forskning visar att meditation kan ge oss lugn, fokus och glädje genom att låta sinnet vila hjälper det kroppen och nervsystemet att slappna av och återhämta sig.

När naturen och meditationen förenas skapas en unik och fördjupad upplevelse. Låt dig ledas av stillheten och kraften från platsen vi befinner oss på. Utforska vår skogsmeditation och låt dig guidas till inre frid och harmoni.

Vi sitter bekvämt i baden baden stolar och mediterar runt lägerelden. Alla kan vara med, ingen förkunskap krävs!

Om Karin
Karin har över 20 års erfarenhet av att leda och hjälpa människor genom retreats, meditation, behandlingar och föreläsningar. Som certifierad Master of Wisdom and Meditation Teacher via Davidji Academy driver hon Peace By Karin och Hälsokliniken Gefle. Blissful Meditation är ett unikt koncept hon utvecklat över åren där guidade meditationer, musikmeditationer och naturupplevelser sammanflätas till ett harmoniskt flöde.

För mer info och bokning: www.peacebykarin.com

FULLMÅNECEREMONI MEDITATION - REIKI HEALING - CACAOCEREMONI

18 september och 17 oktober 2024 väntas kraftfull supermåne. I vacker miljö och magiska Tipitält sitter vi runt den värmande lägerelden och upplever en unik fullmåneceremoni. En guidad meditation och grupphealing med Karin Roiseux (Certifierad Master of Wisdom and Meditation Teacher, Davidji Academy).

Vi släpper på det gamla för att bjuda in nya intentioner och njuter tillsammans av en Cacaocermoni vid lägerelden där Reiki healing flödar under hela kvällen.

Alla kan vara med, ingen förkunskap krävs !

Vi möts upp i den unika atmosfären på udden i Smörnäs vid Lundbosjöns naturreservat. Meditationer och övningar sker inunder Eldson's tältkåtor runt lägerelden som förstärker närheten till vår natur och så som urbefolkning från flera kulturer levt i urminnes tider. Vi sitter bekvämt i baden baden stolar och mediterar runt lägerelden. För mer info och bokning: www.peacebykarin.com


LJUSAFTON

En magisk meditationskväll med Karin Roiseux

Meditation - Reiki healing - Soundhealing I vacker miljö och magiska Tipitält. Runt den värmande och mysiga lägerelden upplever vi en Ljusafton fylld med guidade meditationer, Reiki Healing och Soundhealing genom Karin’s unika musikmeditationer. Som bonus öppnar vi två timmar innan start, och du är välkommen när du vill för att njuta av den vackra miljön en stund. Och ... Inte nog med det ! Vi erbjuder även möjlighet att äta en god måltid som tillagas på plats. Ute är bästa kryddan! Vi serverar en smakrik vegetarisk rätt.

Vi sitter bekvämt i baden baden stolar och mediterar runt lägerelden.

Alla kan vara med, ingen förkunskap krävs !

För mer info och bokning: www.peacebykarin.com